Sätt regnbågen på fötterna. Nike Mercurial Superfly LVL Up Värdering

Posted by admin 22/04/2019 0 Comment(s)


I mer än 20 år har Nikes ikoniska Nike Mercurial fotbollsskor Assassin gett den mest direkta hjälpen till världens bästa anfallare. Från den stora främlingen med titeln "alien" till C Ronaldo, som redan har fem gyllene bollar, slutförde de två stora spelarna överlämnandet av Mercurial Assassin-serien och serien fortsatte att blomstra. Förhållandet mellan andra utestående spelare och Mercurial Assassin kompletterar varandra och uppnår varandra. Detta gör också Mercurial Assassin-serien en bra produkt för Nike. Nu har Nike lanserat en mycket vacker vitbaserad Mercurial Superfly VI, inklusive detaljerna om de bästa Mercurial Assassin fotbollskor till dags dato, låt oss avslöja det.


Skosäcken med skor fortsätter färgstilen på sneakers övre, det vita övergripande leopardtrycket plus den iögonfallande "regnbågeremsan" i mitten, det måste sägas att det verkar som att göra ögonbollar, ta tag i rubrikerna och du är väldigt mycket Det är svårt att ignorera det. Detta par sneakers ska vara den första Mercurial med en vit färg i Nike 2018 World Cup, och denna färgmatch är exakt densamma som den aktuella vårsäsongen, sommartiden kommer, så det är svårt att säga att detta inte är Nike. Avsiktlig.


Som Nike-flaggskeppets superklädsel är den baserad på den nuvarande Mercurial Superfly VI. Den har en smal figur, midja och en högklackad halsringning. Den tvåfärgade dekorativa remsan på framsidan av skon är lite obekväm vid första ögonkastet. Det känns alltid att det finns ett lager av "regnbågens godis" på tånets framsida. Om denna design blir skos främre del blir lutningen ännu bättre. ?


Den vita övre är täckt med klassiska Safari linjer inspirerade av de mönster som användes på Nike's Air Safari löparskor 1987. Detta mönster visas också i Nike IDs anpassade alternativ. Safari-färgscheman eller designlösningar används också i många Nike-skor, och det borde inte vara omöjligt om du är bekant med Nike.


Den svarta Swoosh på skon använder också samma designidé, men färgen ersätts med svart. En annan speciell sak om denna Safari-textur är att den innehåller ett reflekterande material som ger ett vackert utseende under blixten. Den mångfärgade "Rainbow Belt" som uppstod på den övre är en kombination av klassiska Mercurial Assassin fotbollskor, inklusive den klassiska R9 Mercurial och Assassin's Mercurial Damp III. Orienteringen av vänster och höger fötter på detta "regnbågeband" som framträder framför tungan är emellertid motsatsen.


"Rainbow Belt" har blivit större i hälen, och det här tillvägagångssättet är ganska lite av mode stora namn casual skor, och foten har en mode bonus. Den ikoniska delade yttersålen är också en stor symbol för Assassin 12. På den här grunden kan vi se att "Rainbow Belt" som löper genom hälen passerar genom fotens baksida, men bandet som slingrar framfoten är Outsole gick inte igenom, så det såg lite konstigt ut. Skulle det vara bättre om du överväger att aktivera?


För att förbättra styrkan hos den splittrade yttersålen gjorde Nike medvetet en artikel på insassan av Assassin 12, som inte bara förbättrade insolesens styrka utan också lagt till ett stort antal mönster på baksidan för att koppla in mellansolen. Denna åtgärd verkar emellertid inte vara effektiv. Men "Rainbow Belt" har spelats extremt på innersulan, blir större och mer distinkt, vilket ger intrycket av en modeshow. Storleken är inte partisk, den normala storleken kan startas.
Skyttelhuvudet har också lagt samma typ av design, men det kritiseras att Nike verkar anta ett relativt arbetsbesparande och materialbesparande tillvägagångssätt på denna plats. Plastshuvudhuvudet är inslaget i ett färgat tryckpapper, inte skohuvudet är helt tillverkat. In i motsvarande färgdesign. Som nämnts ovan modelleras denna sneaker på Mercurial Superfly VI, så JP 275 väger bara 205,1 gram och upprätthåller en konsekvent hög nivå.


Den största och viktigaste försäljningsstället för detta superklassiga Nike Mercurial strumpbyxor är utseendet. Sa Saari vill inte ha två fantastiska regnbågar längst ner och framåt. Den här typen av djärv design skyller inte bara snygg eller inte snygg, är estetisk, men kan inte neka sitt erkännande på fältet och en mycket hög utseende. Tänk dig, vem vill inte spendera nästan lika mycket pengar för att tvinga det? Det händer bara att det kommer att tillfredsställa dig.

Leave a Comment