Känn T90s förflutna ära Nike Phantom VNM FG statisk utvärdering

Posted by admin 19/02/2019 0 Comment(s)


Ofta spelar framåt ououer som har en sådan erfarenhet, svårt att hitta målchanser och vinkel flyktig, måste göra sin högsta graden av hot att skjuta på en mycket kort tid motståndarnas mål, en chans för laget Ta spelet. Vad är det viktigaste för anfallaren att skjuta? Det är självklart graden av precision och styrka! Föreställ dig ett hundra steg att bära Yang och flyga framför dörren, ett paradis och ett helvete. Vid denna tidpunkt kommer ett par stövlar med en kraftbonus och kommer med en "åtta-faldig spegel" -synt att utan tvekan ge tillräckligt förtroende för ditt skott. Från det nya Nike Phantom VNM skopåssynsmönstret kan du se att det har för avsikt att omdefiniera kursens stil på kursens efterbehandlare.


För Nike, de olika hjälpbilderna och de exakta friktionsremsorna i T90-eran är de lösningar de ger för framåtspelarnas krav på precision och styrka. Men Tiderna förändras fortsätter Nike själv utvecklas ständigt och söka ett genombrott, så T90 Hypervenom gift Feng ersattes några år senare såg vi den senaste Nike svarande precision och kraft för överlämnande: Phantom VNM och dess Utseendet på den förgiftade fronten uppträdde också, och giftfronten lämnade historiska scenen. Från ersätts att reproducera tidigare ära, ser den här killen som T90 har äntligen kommit i förgrunden, är dess kropp inuti skon upptas av en enorm blad-typ friktion bar, ge intryck av att kalla dominerande sida. Vibrerande orange har också dykt upp i T90, och är huvudfärgen på Nikes senaste "Game Over" -dräkt.


Skos tjocka kropp, den mellersta delen av det höga skoputrådet fortsätter att visa sin tolerans för de flesta människors fötter. Tåhatten är väldigt välformad, lång och rak, utan känsla av förtryck, och fortsätter T90s fina tradition av fotvänlig. Fantom VNM den övre material av huvud Nike Flyknit tygpanel, i en bikakeformad främre område av skon och används huvudsakligen för att stoppa ett antal känsliga operationer. Eftersom mer tredimensionell honeycomb struktur och självklart, vilket också lett till den främre delen av tyget skor relativt hårt, men ändå skiljer sig från den typ av billig plast känsla, de två är inte en nivå.


Flyknit tå på utsidan kan se avtryck av orden, vill vi påminna om att förutom det faktum att flera rundade inre hörn skärande kanten av yttersulan, dessa positioner exakt motsvarar den böjda delen av framfoten gångtid, Ett sådant spår gör att slingans krökning kan vara mer naturlig. Den mest iögonfallande övre är också nyckeln till denna hyllning till den klassiska T90 är det svarta Precision Pwr-träffområdet. Phantom VNM på denna region från toppen och nedåt har 13 ås-friktionsgummiremsor och anordnad vid en specifik vinkel och lyfthöjd och, för att bättre ordning när ingrepp med den sfäriska kulan, för att styra hissen missar Qiulu Syftet med precision. Asymmetrisk snörning systemet inom vristen göra en större slå område, och för att undvika effekterna av skosnören, som använder innovativ halvintegrerade snörning system.


Fortsätt att behålla spetssystemet och använd en tygduk som sys upp till övre för att säkra låset på båda sidor av övre. Du kan förstå denna struktur som att lägga till en "tygplast" till det ursprungliga skosnittsystemet, vilket skapar en större, smalare övre. Denna struktur och öka drogen Feng III, jämfört med cirka 30% av batting området, men på grund av dolda spetsar hål, för dem som föredrar att ändra färgen på skosnören visa lite grop ah! Det är anmärkningsvärt att utsidan av skon kroppen Phantom VNM svart Swoosh är präglad med linjer av silver diamant specialeffekter, full av textur och en känsla av kvalitet är mycket hög.


Heel liner särskilt vid denna tid även spelar mellanområdet en viktig roll i anti-sladd med en svart mockaliknande material, på båda sidor om skarv bekväma mjuka artificiella apelsin tyger. Den snygga och traditionella lågskuren strukturen gör sina överben mer kompakta. Den här designen gör fotbollsskor mer jordad i den faktiska upplevelsen. Orden ACC indikerar övre anpassningsförmåga till alla väderförhållanden. Phantom VNM yttersula fortsätta att användas på drogen front III gott rykte hyperreaktiva ultrahög svarsyttersula, men på grund av optimerade och justering, kan ses som hyperreaktiva version 2.0. En hel del lätta nylonyttersula är skuren av täta diamantformade linjer, och den oberoende och sammanlänkade strukturen gör det mer attraktivt för grepp vid verkligt slitage. De visuellt tilltalande svarta linjerna med ett stort antal diamantklippta linjer ger Phantom VNMs yttersål en mycket sällsynt geometrisk estetik. FG version av framfoten spikes upp till: 1.0cm, är hälen knap upp till 1.35cm, från dataperspektiv inte länge, men eftersom en av de icke-injektion spikar, är det rekommenderat att alla goda människor betesmarker.


För slagdonet till hastighet, fångade många krav för att ändra jordens fruktbarhet och andra framfoten Phantom VNM kan se en ungefärlig radiell symmetri av svarta spåren, de återstående delarna är samma diamantskär skarpa kanter och hörn. Förutom den fräsch design för att säkerställa varje krök av framfoten reboundeffekt, ger också flera riktningar dragkraft yttersula mördare från införandet av de V-formade naglar är en stark garanti för hastighet. Klacken på hälen är konsekvent i formen, men de säkerställer främst snabb endo-stabilitet. Yttersula mitten av någon framträdande anti-torsion balk konstruktion stärkas för att genomföra detta ansvar är fet diamant diamant projektioner, det är det senare kan utsätta sin brist yttersula styrka.


Standard innersula denna gång i form av material och konfigurationer är också ovanligt hög standard, först och främst hela handflatan Orthlite material, bekväma och andas, till Phantom VNM sula uppnå en 5.8mm tjock och en hel del jämfört med andra sulor. Förfots- ränder distributions groove, som är de officiella kraven NikeGirp Deslick tillbaka också ett stort antal spår sulor, sko som samverkar med bin linjer, förhindrar glidning i skon innersula patronen.
Nätets längd på insidan av JP 275 är: 27,4 cm, och den bredaste delen av framfoten är: 8,9 cm. I kombination med den faktiska prova-upplevelsen tror vi att Phantom VNM har en normal storlek och är lämplig för de flesta fottyper. Lättviktsnylonyttersula, Mellansulkonstruktion, och en övre icke-lätt, så att överlagringen av alla element Single vikt Phantom VNM bara två hundra huvud av endast 203 gram (JP 275), är detta resultat ganska bra.


Redigera kommentar:
Som en förnyad produkt av T90-essensen, med fokus på precision och makt, delade Phantom VNM återigen den stora utdelningen med Flyknit-tekniken. Det mjuka tyget gör att det ser bra ut när det gäller beröring och komfort. Dessutom kan friktionsremsan design i övre vristen området verkligen förbättra kontrollen och associerar huvud fotboll när vadd, lägga undan sin egentliga funktion åt sidan, bara för att hylla den ikoniska T90 rosa cirklar design har varit en stor röst Det är. Slutligen, värdig vår uppmärksamhet är Hyper Reactive yttersula flex spår innan de viktigaste delarna av handflatan för att säkerställa dess rebound hastighet, från mördare lära av V-spik katalysator hastighet, bara oro för att det Tvärdet av arenan kommer att vara relativt hög.

Leave a Comment