Fotbollsutrustning - 2018 Bästa fotbollsskor inventering

Posted by admin 15/04/2019 0 Comment(s)


I 2018 World Cup, VM naturligtvis ingen brist på bra fotbollsskor, kommer de stora tillverkarna i varje VM vara en stor fråga i fotbollsskor, Nike, Adidas, Puma, Mizuno, New Balance, UMBRO och så gjorde sitt bästa årets fotbollsskor i allmänhet blomstrande, helt fantastiskt!


Här är de 2018 årliga fem bra skor:


Top5 - PUMA Future 2,1 Netfit
PUMA 2018 kan sägas vara mycket framgångsrik, fotbollsskor barn PUMA Future 2,1 av godkännande Gerry Postman, Aguero och Suarez och så vidare. Vi kan se att jämfört med andra skor är vamp Future NetFit täckt med ett litet hål. Det är precis där det skiljer sig från de flesta andra skor - Fast spets hål jämfört med andra skor, Framtida skosnören kan fritt i dessa hål i skytteln, vi kan gå smidigt anpassas efter individens fot öljetter, överdelar passa formen av foten.

Spetsklänning kan DIY din egen väg
De flesta människor kommer alltid att prioritera valet av skor skor skor, hög vrist fot bred bröder särskilt, men med hjälp av NetFit systemet, oavsett vad dina fötter är nästan kunna anpassa Future. Så du har en egen anpassad känsla.

Puma vamp har bibehållit en hög nivå, framtiden för den övre material med användning av en ny syntetisk mikrofibermaterial, är tjockleken tunn, men texturen är mycket mjuk, för första gången till fots känsla mycket passform, finns det ingen traditionell hård obekväma känsla övre. Samtidigt passar foten för att upprätthålla en god stretch, ingen spänning eller ens mitt i vristen numb känsla.

Vidare kan NetFit nätverksstruktur vara baserad på den höga nivån av den övre, övre att tillhandahålla ytterligare friktionseffekter. Även om de faktiska öljetter existerar endast i mitten av skorna, men den främre och bakre sko utformning upprätthålls också en nätverksstruktur, kan det sägas att tillhandahålla ett komplett utbud av hjälpfriktionsskor.

Samtidigt Future fortfarande på kragen med hjälp av en hög topp design tyg, som är evoKnit redan dykt upp i evoTouch och One sneakers. Tyg krage kan effektivt fast fotled, för att ytterligare förbättra passformen känner fulla skor, vilket ytterligare adderas till ytan av en sektion av den ribbade design, så att friktionen mellan ankeln och kragen mer bekväm. Direkt bakom kragen har en ring-pull kan hjälpa oss att lättare skor av dig skorna.

Som enda, använder Future Puma En tidigare använts hade Pebax material yttersula seghet och ljuseffekter hör otvivelaktigt överlägsen. När det gäller spikar, FG / AG fortfarande använder en hybrid stil spikar, framfot och häl cirkulär häftklammer kan bättre resultat lämnas När nödstoppet Sharp, mellan 4 antas och en avsmalnande spik som ett tvärformade fasta.


Top4: Nike fotbollsskor Mercurial Superfly 6
Ofta har skämtsamt sagt, bara dagens fotboll två hastighets typ fotbollsskor, ett par Mercurial är mördare, och resten klassificeras som andra. Naturligtvis kan vi inte kommentera denna mening, det återspeglar inte vad problemet är, men det bevisar att fotbollsskor mördare status i människors sinnen. Från 1998, vid foten av utlänningar fantastisk debut till nu mördare fotbollsskor redan samlats i många fans, och hög-top revolutionerande mäster Superfly IV kommer att fortsätta att öka charmen i denna, har tiden blivit en gräsrots hjärtan "Artifact". Assassin fotbollsskor har egna tydliga mål och positionering, aldrig göra extra saker, utvecklas, bara för att tillåta användare att få mer fart och rejäl ultimata upplevelsen.

Assassin har varit en del av människors tro, det representerar Ronaldo, på uppdrag av C Luo, som representerar "kampsport världen, bara den snabba inte bryts" och ändå följa sanningen i fotboll. Detta par mercurial superfly 6 fortsatte essensen av mördare, och den kraftfulla grepp yttersulan, lätta och cool utseende, det finns inget att säga, förstå människor naturligt förstå.

Det är verkligen den bästa typ av fart i år, ett par skor, för att förespråka den hastighet du absolut inte får missa!
Yttersula mördare har byggts för hastighet


TOP3: PUMA One 1
Ett par skor en stark prestanda

PUMA One 1 är ett par mycket bra känguru läderskor, har en utmärkt känguru läderskor komfort och beröring, och har en utmärkt känsla av paketet och stabilitet.

Jämfört maverick PUMA FUTURE, har samlingen en mängd stövlar i en av ONE-serien mer populära spelare som verkliga, riktig röra, insvept kompakt, lätt och smidig, det var en lång lista med färgvärde och styrkan i samexistens mellan talesman lista alla delar tillsammans för att främja PUMA en av denna komplexa funktion av fotbollsskor på att bli en av de ledande fotbollsutrustningsmarknaden 2018.

PUMA ONE en fotbollsskor använder känguru läder framfoten område av material för att ytterligare förbättra bollen känner, samtidigt lägga till nya evoKNIT övre strumpa och FuseFIT teknik ger känslan av att tillhandahålla ett kompakt paket för spelarna, låta spelarna spela bättre hastighet fördel, dessutom är PUMA fortfarande under den övre bollen stöter 3D stödd konstruktion, med betoning på de övre Touch kapacitet, samtidigt förbättra spelaren lång passning noggrannhet vid fotografering.
Yttersula stark visuell effekt, att missa

Med hänsyn till ovanläder omlottklänning förnuft och känsla, medan PUMA ONE en fotboll sko yttersula är att få mer fart stöd. Rapidsprint yttersula uppgraderas inte bara lättare, men har också bättre hastighet prestanda. De nya konfigurations dubbar och lindade hälkopp designen inte bara ger mer snabbhet och flexibilitet prestanda för en en fotbollsskor, men också öka det övergripande skyddet prestanda skor.

Aguero offensiv såsom Lukaku, stor Giroux allmänna spjutspets, som Weigel mittfältet strateg, Makoto Hasebe, från hastighet att slåss så fort som Beilai Lin, även om det är målvakten läget, klädd PUMA ONE av det målvakt Gianluigi Buffon välsignelse.

Detta är ett par sneakers beroendeframkallande, är kungen av ett par som lämpar sig för vilken plats som helst och stil skor, allsmäktig!


TOP2: Adidas Copa 19
Subversive utseende oförglömlig

Vid första anblicken detta par skor kommer få folk att känna larver i allmänhet, men snart kommer du att vara beroende av denna stil, eftersom det är riktigt kallt när du är till fots detta par skor, kommer du att stå i fokus för fältet. Och dess utmärkta prestanda gjorde du inte vill sätta på efter start.

Från Adidas Copa 19+ innovation inom teknik och användning av synvinkel kring temat innovation är att maximera en känsla av boll skor, insvept en känsla av komfort. Kangaroo läderskor utan skosnören yta extremt mjuk boll känns riktigt känslig, ergonomisk fot böjer naturligt strålar för att göra präglade vamp mer passande i en dynamisk, vilket gör att bollen från fötterna och närmare, samtidigt som det förhindrar driven övre förlängning, genom tekniska innovationer Fusionskin behandlas på ett mer motståndskraftig känguru läder utan att förlora touch, hållbarhet och vattentät effekt, förutom det onda i känguru läderstövlar ger även skor att anpassa sig till en mängd olika väderförhållanden i alla väder förmåga. Stickat material Sockfit krage som sträcker sig från skorna på fötter av naturliga ut mer stabilt paket.
Yttersula konstruktion flexibilitet och starka naglar

Copa19 + yttersula och överdelar var som innovativ design. Skor är mer populär användning av den nedre halvan av designen, samtidigt funktionell viktminskning så mycket som möjligt. Skor utrustade med den nya EXOFRAME yttersula använder en dubbel mekanism, nylon-baserat material, och injiceras TPU mjuk sekundära stöt vid ett speciellt ställe. Spike båda vände halvkoniskt dubbar kör skicklighet och grepp-baserade.

Mjuk känguru läder, spetsar fria design, omstörtande utseende, känsla och vettigt av paketet, som är kulmen på årets adidas.


TOP1: MIZUNO WAVE CUP 2002
oöverträffad perfektion

Jag tror att du måste ha hört Yao Dao Brasilien legend Rivaldo, 2002 VM Nirvana återfödelse Ronaldo gjorde två mål för att hjälpa Brasilien att vinna VM. Men alla banar vägen med två mål från Ronaldo i Rivaldo. Som Selecao utbud av hjärnan, är han kärnan i laget serien, den mest kritiska. Som mittfältare Rivaldo som VM skördade fem mål samtidigt bidrar fyra assist, är det värt all-around fighter. Och efter hans spjutspets Wave Cup har kunnat namnge världsberömda och mestadels tack vare Rivaldo har gjort.
VM 2002 Rivaldo exklusiva stövlar

Wave Cup edition i full överensstämmelse med det första året för att bygga, vilket gör det djupt ner i den mer traditionella och klassiska genen. Klassiker, coola, retro ...... först såg det just nu, har dessa ord fortsatt att dyka upp i mitt sinne. Kroppen av skon sidan av den enorma blå Mizuno Logo design är typisk för familjen, att hela tiden påminna om att detta är ett par stövlar Mizuno produceras.

Skor sexiga skor, varje detalj är oklanderlig,

I detta Mizuno Wave Cup Legend Kina och USA fortsätter fortfarande det första året version av designen, övre nästan uppnått full täckning av känguru läder, läder-tidsstyrning för att uppfylla alla sina fantasier. Oavsett om du väljer att eller läder bil linje, nästan alla i sin helhet den ursprungliga designen, syftar till att använda de bästa materialen för att ge dig en barfota-liknande känsla och en bättre känsla för bollen, skor, sko sista stora öppenhet följt av perfekt båge, inte bära foten, låt dina fötter njuta av hög kvalitet komfort.

Yttersula inte bara våg dämpning teknik, layout och längd spikar det tar all naturligt gräs konstgräs

Super super mjuka och ultrahög kvalitet känguru överdelar av läder, med perfekt färg och Nissan utsökt hantverk, men också Rivaldo känslor välsignelse, ställa några människor kan hålla tillbaka frestelsen. Tro mig, det är verkligen det bästa på marknaden kvalitet känguru läder och utförande, Mizuno riktigt högkvalitativa skor i världen.

Leave a Comment