De mest populära nya fotbollsskorna fanns på fältet

Posted by admin 16/01/2019 0 Comment(s)

 

Paul Dibala (Juventus) adidas COPA70
Som en del av firandet av 70-årsdagen av varumärket, Adidas tidigare i veckan släpptes COPA70, hylla Copa Mundial klassisk och tidlös look samtidigt införa ett stickat material Primeknit varm modern stil. Även om dess utseende ser ut som ett enda lager av tyg, är dess foder egentligen ett tjockt läder. Juventus Paul Debara besegrade Bologna 2-0 i den italienska cupen, som hade på sig COPA 70, efter att ha klädd det på träningsplatsen tidigare i veckan.

 
Mohamed Salah (Liverpool) adidas X 18.1
Det senaste utseendet på Adidas X 18 gör Liverpools Salah väldigt nöjd, eftersom de två kan vara perfekt matchade. I matchen mot Brighton, med Salas straff straffade Liverpool motståndaren 1-0. Tillsammans med Salah visade Fermino också Nemeziz senaste färgschema.

 
Virgil Van Dyck (Liverpool) Nike Tiempo Legend VII
Nyligen har Liverpool försvarare Virgil van Dijk burit PUMA och Adidas fotbollsskor i utbildning, vilket indirekt ledde till spekulationer om att han och Nike kontrakt har gått ut. Liverpools 1-0 seger över Brighton i spelet, Van Dyk en gång visat att han verkar ha sagt adjö och Nike är hans fot Nike Tiempo Legend VII helt mörklagt, vilket eliminerar behovet att annonsera Nike gratis möjligheter.

 
Gatan Bussman (Mainz) adidas COPA 19.1
Mainz försvarare Bosman avslöjade återigen den kommande COPA 19.1 nya färgen, och han framträdde också i den vänliga matchen mellan laget och standarden Liège i vintersportbasen i Marbella.

 
Sadio Mane (Liverpool) Ny Balans Furon 5.0
Vi fokuserade vår uppmärksamhet på att återvända till Röda armén, Liverpools Senegal-anfallare, som ändrade den första färgmatchen i New Balance Furon 5.0 under förra veckans träning. Vid första anblicken verkar Furon framträdande inslag i den nya generationen att vara den nya snörning systemet, det ser mycket mindre, räddade kommer utan tvekan att öka träffzonen. Furon 5.0 kommer släppas senare i månaden.
 
 
Philippe Coutinho (Barcelona) Nike Mercurial Damp
Tidigare Liverpools Coutinho är lagets reala lår, han verkade inte hitta sin bästa stat efter att ha flyttat till Barcelona. I det senaste spelet fann vi också att han satte på svarta mördare fotbollskor, och det är direkt i det officiella spelet, vilket är fantastiskt. Att veta att Coutinho är Nike Phantom VSNs viktigaste talesman, försöker Coutinho hitta en känsla genom att byta skor? Kommer Coutinho tillbaka till Mercurials armar? Vi kommer att vänta och se!
 
 
Louis Suarez (Barcelona) PUMA Framtid 19.1
PUMA tidigare i veckan lanserade "Power Up" paket, men i slutet av förra året med en gyllene PUMA "Glory suit" fräscha upp känslan en våg av tillvaron, men skorna PUMA totala exponering är fortfarande relativt låg. Därför lanserade PUMA i samband med öppnandet av 2019 ett nytt färgschema och avslutade uppdateringen av Future-serien. När Barcelona slog Eval 3-0 i La Liga ersatte Luis Suarez den djärva färgen på Future 19.1.

 
Exel Wettersell (Dortmund) PUMA ONE 19.1
Efter att PUMA släppte sitt nya Power Up-paket växlade Exel Wettersell omedelbart till den nya färgmatchningen ONE 19.1. Men han valde den traditionella låg-top version, snarare än den höga-top stil med evoKnit tyg krage, satte hans lagkamrater Royce den senaste färgen Framtidens 19,1.
 

Eric Garcia (Manchester City) Adidas COPA 19.1
Adidas Archic Pack har släppts helt ut tidigare i veckan, men det har inte stödits av Adidas spelare. Tydligen trodde Manchester Citys ung man Eric Garcia inte det, och ersatte den svarta COPA 19.1 på utbildningsplatsen. Men vi vill ändå påminna alla om att Archic Pack, som domineras av svarta element, inte kommer att godkännas av professionella spelare. Adidas kommer senare introducera andra nya färger.

 
Granit Zaka (Arsenal) Under Armour Magnetico
Efter att ha ersatt dem för första gången i träning förra veckan ersatte Granit Zaka återigen den nya Under Armor Magnetico-färgen som vi inte hade sett tidigare. Det nya färgschemat domineras av lågmäld svart, med en ljusgrön dekoration. Var vänlig uppmärksam på den officiella utgåvan av Under Armour för den här nya färgen under den kommande veckan. Tyvärr ledde Zaka, som ersatte de nya skorna, inte laget att slå motståndaren. Arsenal förlorade mot West Ham.


Kel Walker - Pitts (Tottenham Hotspur) Adidas Glitch 19
Tottenham Hotspurs unga högerback, Kelly Walker-Peters hade de senaste Glitch stövlarna i träning den här veckan. Dess konceptuella inre och yttre stövlar design och gratis kombination av dressing-alternativ erbjuder en mängd olika alternativ för många spelare, och Pitts har alltid varit Glitchs nummer ett fan.

Leave a Comment