Adidas Predator 19+ FG PP Fotbollsskor Med Strumpa Värdering

Posted by admin 26/04/2019 0 Comment(s)


Huvudpersonen för dagens nya produktuppskattning är Predator 19+ PP fotbollsskor med strumpa i femte säsongen av exklusiva serien Adidas Bogba. Även den nya serien tillför en hel del inslag av basket, men verkar ha något att göra med de stora fotbollsskor, att denna dubbla Boge Ba nyligen burit exklusiv Predator förändring och belyser vad är det? Låt oss ta en titt.


exteriör
Boge Ba exklusiv serie stövlar har alltid varit en djärv design, vare sig det är användningen av färg eller mönster, men den nya femte säsongen av Predator 19+ boots'd gå tillbaka till en vanlig kurs alla gillar, röd, svart och vitt Tre färger, enkla och ljusa, även om inte Bogba fans kommer att tycka om det. I fansens ord är denna exklusiva Bogba en fotbollsscho som verkligen kan slits ut.


Adidas Predator 19+ Season Sibo GBA exklusiv användning av fotbollsskor vit / röd / svart färg, både Manchester United element, men också ganska lik den klassiska Predator stövlar!
Den vita överdelen matchas med de röda trebanden för att locka den vackra, och den svarta tygkragen är också mycket harmonisk.
Insidan av sneaker är relativt snyggt, och Forgedknit-friktionstekniken är mer solid och tydligare.
Sneakers yttersål är målad med metallisk kromseffekt, vilket framhäver Bogbas arroganta stil.


Vamp
Sibo GBA exklusiva Adidas Predator 19+ femte säsongen av fotbollsskor har en speciell design, gör skor ser väldigt lik den tidigare generationen Predator 18+ fotbollsskor, eftersom det friktionslister på de övre fransar försvann. Dessutom har grunden för den övre inte förändrats. adidas Predator 19+ fotbollsskor delar material som används Primeknit stickning, som dina fötter en bekväm att bära erfarenhet och en mer realistisk känsla av bollen. Huvudkontaktområdet på övre är gjord av varm stämpling för att skapa en finliknande friktionsteknik, så att spelaren bättre kan kontrollera fotbollen och skapa en vacker böjd boll. För att öka den sidoytan stickade skor stödja dina fötter, i mitten av den yttre kroppen av skon delar med en ny Forged Kint stickad struktur, så att ingen övre spets konstruktion nå nya höjder av single-layer design. Sock-Fit tyg kragen är fortfarande ergonomiskt utformad för att inte bara ge bättre wrap för vristen, men också säkert låsa hälen. De nya ytterhöljeskålarna i Predator 19-serien ger förbättrat hälskydd och stabilitet.
Boge Ba exklusiv Predator 19+ fotbollsskor Adidas, även om användningen av en speciell design, men skorna och för att justera grundläggande, fortfarande de välkända Predator stövlar utan skosnören
Den nya "Falcon" -friktionsremsan imprinted på Primeknit-sticköversidan ger bättre beröringshjälp.
Control Skin-tekniken hjälper stickmaterial att arbeta mot raser under alla väderförhållanden
Det finns inga färgade linjer på friktionsremsor, som ser mycket ut som Predator 18+ fotbollskor.
De tre yttersta randarna av sneakersna använder förfalskade stickprocessen för bättre stöd och stabilitet.
Friktionsremsan under Forged Knit-processen på insidan av sneaker är mer solid, vilket ger bättre kulstyrning.
Den spetsfria övre strukturen matchas med Sockfit-tygkragen för en integrerad, bärbar och opåverkad touchyta.
Sock-Fit tyg kragen är fortfarande ergonomiskt utformad för att inte bara ge bättre wrap för fotleden utan även säkert låsa hälen
Den nya ytterhöljskoppen i Predator 19-serien för bättre hälskydd och stabilitet.

 

yttersula
Adidas Predator 19+ med användning av en dubbel densitet yttersula ControlFrame, det grepp, stabilitet och prestanda på rebound SprintFrame stöd omfattande än yttersulan. En mängd oregelbundet formade spikar och mosar förbättrar effektivt greppet och ger ökad stabilitet i spelarrörelsen. ControlFrame yttersula genom användning av en dubbel täthet materialet reducerar vikten av bäraren men inte förringa, men i mitten av yttersulan starta pedalen, stödkraften och fjädring bra respons. BOOST långsam epicentrum slutet men långt mindre somatosensoriska andra Adidas skor, men effekten i spelet är mycket kritisk, om det fortfarande är stel fot känslan av att fans kan också använda den medföljande BOOST stötdämpande innersula.
Adidas Predator 19+ fotbollskor FG yttersål komposit stud design för spelare att ge bättre stabilitet och grepp i dynamiken.
ControlFrame yttersula med dubbeldensitet har utmärkt stabilitet och återhämtning.
Sneakers ger dessutom ett par BOOST-vadderade insoles för spelare att välja.

 

Adidas och Boge Ba lanserade gemensamt exklusiva serien har kommit till den femte säsongen, den sista av fyra stora fotbollsskor kan betraktas som sina egna unika egenskaper, alla med den nuvarande Boge Ba temperament, om du måste plocka upp ett par av det mesta av färg, Redaktören väljer den senaste femte säsongen, jag vet inte vad fansen tycker om?

Sneakers Ursprung: Indonesien

Sneaker typ: Palm typ

Övre material: Primeknit stickat material

Yttersula: FG (lämplig för naturligt gräs, medium eller över artificiellt gräsfält)

Enkelvikt: 241 gram (JP270-storlek)

Varunummer: F37094

Leave a Comment