Adidas lanserar SS19-samlingen av Paul Pogba

Posted by admin 16/04/2019 0 Comment(s)


Här är Paul Pogbas femte samarbete med Adidas Football med undertecknandet av SS19-kollektionen för Manchester United mittfältare. Designad av Pogba och Adidas och inspirerad av hans passion för basket, blandar den senaste kapselen säsongsbetonad stil med rätter, scen och streetwear scener.

Samlingen börjar med billiga fotbollsskor på nätet adidas Predator 19 + "PP" fotbollsskor, som kommer att bäras på fältet av mannen själv, samlingen innehåller sex extra kläder och ett Pogba märkesfodral. Med sin signaturserie till en femte säsong gör Pogba huvudmanen för adidas när det gäller off-screen-partiet. en scen där han inte är blyg för att omfamna.


Kommer i en kombination av Manchester United teman färger, röd, vit och svart, uppnår samlingen en tilltalande estetik för publiken, speciellt på skor tack vare sin OG Predator känslor. Säsong 5 bygger på stil och passioner i Pogba och har ett starkt inflytande från basket i allt, inte minst med Predator 19+ tränaren som är byggd med en blandning av fotbolls- och basketteknik.

Inspirerad av en annan adidasutövare, James Harden, använder tränaren verktygen i Harden Vol2-basketskon för en distinkt siluett, de i speciell förpackning som tillför unikt samlingen.


Inspirerad av basket är de reversibla shortsna, som är i mesh på ena sidan för att matcha "PP" basketväskor. En t-shirt med varumärket Pogba, hooded tröja, trackpants, jacka och baskettoppar slutar klädlinjen, medan ett par glidbanor förseglar saker för skoutgångar. I hela paketet ingår även lätta beige och ormhudselementer för att ytterligare koppla samlingen till livsstilscirklarna istället för att uppta endast en performativ närvaro.


Den föregående raden i den fjärde säsongen för Pogba lanserades i oktober förra året och innehöll en djup Predator 19 + Fotbollsskor Rea camo och en mörk-lågklassig klädkollektion. De tre remsorna arbetar alltid nära Pogba för att se till att hans personlighet kommer genom sina samarbetslinjer, och den senaste serien gör just det. Basketjerseyen har namnet Pogba på baksidan tillsammans med numret "94" som också framträder, en hänvisning till sitt födelseår.


Pogba gav oss en kort förhandsgranskning av hans nu släppta säsong 5 när han anlände till den franska Clairefontaine Training Base i en jacka, byxor och diabilder för internationell service förra månaden. Fem av de bästa. Det kommer bli intressant att se om adidas försöker integrera sitt lagnummer (6) för sjätte säsongen.

Leave a Comment