Ny Nike Mercurial Superfly V FG Billiga Nike Fotbollsskor

Posted by admin 27/02/2018 0 Comment(s)

Ny Nike Mercurial Superfly V FG Grå Gul Fotbollsskor
Sneakersna följer fortfarande Mandarin duckdesignen av Nike Mercurial Superfly V FG.Fotbollsskor Online Huvudfärgerna av "Seaweed Green" och "Vodka" kommer från Portugal Sports sportspel (Sporting Lisbon) innan C Lo spelas.
Sneakers inom "Volute Yellow" är också en av de mest använda Mercurial-familjen av färger, spegeln är ganska hög.
Det bör noteras att vågmönstret på utsidan av CR7: s kropp är en reflekterande effekt. Under blixten kan dessa vågmönster avge ljusare ljus och representera C Luos framträdande prestanda i fältet. Och vi har märkt att vågmönstret på sidan av kroppen faktiskt fortfarande är en våg översikt över en strömlinjeformad vattendrag.
Denna textur är faktiskt återställd Mercurial Damp sida av sko kroppslinjer, det innehåller också innebörden av hyllning till föregångarna skor inuti, denna lilla detalj vet inte att du inte hittade det?
Jämfört med den tidigare generationen Superfly var Superfly V-skonmaterialet enligt det olika beröringsområdet förtjockat, så att skillnaden mellan vampen ökade mycket. Och vampen är också täckt med en hastighetskabel som kallas hastighetsribben, vilket ökar friktionskoefficienten mellan övre och fotboll.
FG-versionen av tå- och yttersula kan vi fortfarande se den genomskinliga slitbeläggningsdesignen, som fortfarande är mycket bra.
Men på grund av den litet spetsiga och plana tåhatten,Fotbollsskor Rea så är de som uppåtvänd tummen inte vänliga.
Vinyl gul Mercurial ord nära yttersålen på utsidan av hälen, dessa teckningar präglade i form av teknik, texturen är stor, den visuella effekten är mycket framträdande.
Sneakers under botten av enkla sparkledande CR7-exklusiva ord, inte alla spelare är berättigade att tryckas på skor på uppdrag av sin egen exklusiva logotyp, som representerar sin position i fotbolls-och sponsors värld, men också till honom Det bästa sättet att känna igen stora prestationer. Men för att påminna alla om att denna CR7-logotyp använder en liknande process inlagd, i den faktiska kampen mot repor och friktion jag är rädd kommer det att finnas dolda faror.
Efterföljande genom att fortfarande använda en inbyggd skyddskopp, mjukade Dynamisk krage av PU också mycket, vilket minskade risken att slipa sin häl, betraktas som en mer lugnande SF5-förbättring.
Forepaw spikes används skarpa kil V-linjespikar,Nike Fotbollsskor som en skära knäppas samma, så att framfoten är densamma som accelerationen av klorna.
Hälgens hälform liknar också framfoten, det maximala hastigheten på detta par skor inspireras.
CR7 Kapitel III exklusiv innersula och den kommersiella versionen av materialet är densamma, och SF4 lätta perforerade innersula är tjockare, bättre stötdämpning, färgval och skor inuti det ljusgula ekot.
För Real Madrid-kortet, Nike Mercurial skörden 2016, inte bara för att hjälpa Real Madrid vann laget 11: e Champions League-trofén, men också ledde det portugisiska landslaget vann den historiska European Cup-titeln. Under tiden är detta år fortfarande en stor hit med Mr. King Ball. Det är ingen överdrift att säga att C Lo's 2016 är perfekt nog. Detta par skor om CR7 Kapitel III exklusiva skor till C Luo liv viktigt spel för inspiration, låt oss se en grov original diamant i Sir Alex Ferguson pärlor togs till ett bredare stadium för att träffa honom Det är också en större möjlighet och en utmaning. Från den verkliga prestationen baserad på Superfly V bygger det redan ett gott rykte, så om det är faktisk kamp eller insamling är mycket bra.