Nike Tiempo Legend VI AG Nike Fotbollsskor Rea

Posted by admin 10/03/2017 0 Comment(s)

Nike Tiempo Legend VI AG Fotbollsskor

Läder Nike Fotbollsskor klass touch har alltid varit att föra mjukt läder överdelar och en bra känsla för bollen med tekniska spelare. För Tiempo Legend VI AG är inget undantag, först satte den på, mjuk känguru läder ben lindade väl, oroa dig inte om att en del av den övre kompositmaterial erfarenhet "smärtsam" time varma skor . Med en integrerad tunga konstruktion förstärker denna känsla av paketet är, naturligtvis, för fötter anpassningsförmåga, kan den integrerade tunga konstruktion Tiempo Legend VI AG verkar inte så vänligt.
Jämfört med den föregående generationen, Tiempo Legend VI AG använder också kangaroo läder material, jämfört med den tidigare generationen och området verkar inte fallet med krymper. Som en innovativ aspekt Tiempo Legend VI AG, användning av interna benstommen stället för den traditionella Kangaroo läder spår låt Tiempo Legend VI AG mer smidig delar, få en bättre känsla för bollen, ungefär som bär dem barfota liknande bemärkelse på bollen känns "bekväm"! Minska övre spår är också utformad för att undvika damm och regn tillsammans eftersom spår penetrera härdat skinn överdelar orsaka problem.
Nike Tiempo följt inte gillar den tidigare generationen, eftersom användningen av syntetiska material, men användningen av en gjuten klack.
Nike har varit trasiga naglar AG yttersula kritiserade en liten, medan användningen av en ny legend ny AG yttersula är helt farväl av detta problem. Med integrerad Spike TPU yttersula nytt material tåligare än tidigare, men också lättade vikt. På Spike längd, AG spik längd för sekundära och fler människor gräs, särskilt på vintern, när området styvare, AG yttersula täta spikar kan landa på båda fötterna väl spridda tryck, innan giftet fotbollsskor palm tå design är framifrån mer gynnsam för konstgräs och marken började flytta.
I konstgräs att spela en ledande roll i dag, efter en pånyttfödd anpassat från Nike Tiempo Legend är utan tvekan "läder kontroll" är det bästa valet. Naturligtvis, från början av den legendariska femte generationen sko smal problem är fortfarande breda ben skor kommer att bli en hel del spelare utslagna. Dessutom Tiempo Legend VI AG för att ytterligare förbättra integrationen av tungan, även om den övre känsla av paketet, men också tillåta hög vrist spelare utan chans. Om foten passform, Nike Tiempo Legend VI AG verkligen är ett nytt år med du kämpar den bästa partnern stadion.

 

 

 

 

Leave a Comment