Nike Mercurial Vapor Fotbollsskor Rea

Posted by admin 23/09/2016 0 Comment(s)

Nike Fotbollsskor

Nike Mercurial Vapor FG mer för att förbättra strukturen i naturliga gräsmarker jogging uppvärmning, är det klart att det kan känna mina fötter slags slaveri, skor för smal bredd av de fattiga, men i andra ord, skon paket det tenderar att vara oövervinnelig. Det är klart att i loppet följt av en slags friktion av smärta, denna sko lansering, boll, fot känsla är mycket bra.
IKE kallas den största gimmick av vetenskap och teknik, vare sig det är fotboll eller basket retro skor, NIKE favorit tekniska system kommer att presenteras för oss vanliga konsumenter, Nike Mercurial Vapor använda: VAPOR TRACTION patent spikar, ånga HEEL LOCK låsning häl och annan ny teknik, det finns många ursprungliga användningen av klassisk teknik.

Nike Mercurial Vapor X FG
Det är ett par av ren mördare vapen, men jag är i fullbacken position, eftersom det hade inte bara psykologisk må bra, och vann en hel del uppmärksamhet, denna sko i strid, och andra ytmaterial om fullt frisk fot plus enastående prestanda börja spika den i fältet antingen grepp eller starta, om det är att bryta igenom den defensiva stopp eller en kort, det kan ge dig en känsla av absolut bra och absolut enastående fältprestanda .
Nike Mercurial Vapor insatser för att göra den nyaste medlemmen i Nike Mercurial rad allt perfekt, har hans prestationer nådde en topp, så vi har en sådan perfekt skor, om priset är rätt och har rätt till sina fötter, för att prova det , Nike Fotbollsskor inte sviker.