Nike Mercurial Superfly V AG-Pro Fotbollsskor Online

Posted by admin 29/03/2017 0 Comment(s)

Ny Nike Mercurial Superfly V AG-Pro Fotbollsskor

Eftersom den partiella spets tå form, låg, jämfört med föregående generation, gör de nya Mercurial Superfly V AG-Pro spelare inte speglar den tidigare generationen ganska lång fråga. Sammantaget Nike Mercurial Superfly V AG-Pro för den genomsnittliga asiatiska fötter, men om du är "Dragon fot" eller stora uppåtvända tå fot, då, tänk två gånger
Bär Nike Mercurial Superfly V AG-Pro, mjuka och elastiska Flyknit sticka delar som ett par strumpor inslagna fötter, gjorde känslan inte vända. Det kan sägas, Nike Mercurial Superfly V AG-Pro är en dubbel inte behöva "varma skor" stövlar. För spelare, hög vrist, Mercurial Superfly V AG-Pro med tidigare generations produkter, bär dem kommer inte att känna tryck vristen. Här säger en sak, men nya produkter Dynamic Fit dynamisk fit krage med föregående generation är ingen större skillnad, men kragen suturer används endast i en smältmaterial som täcker utsidan bara suturer, en effektiv lösning i frågan föregångaren stövlar.
Nike Fotbollsskor Mercurial Superfly V AG-Pro används också Flyknit sticka delar. Men jämfört med sina föregångare, vamp prestanda av nya produkter eller inte har en liten förbättring. Den första är att förbättra väven hos Flyknit överdelar för att uppnå de olika tjocklek på olika delar, Flyknit övre tjocklek i tåområdet av bollen, oavsett om klä upp eller beröring, att vara på den tjocka än kroppen av skon och fotryggen. Följt av full hastighet textur vamp (Hastighet revben), som en del av Flyknit stickade överdelar, kan Hastighet Revben öka friktionen av den övre, för att förbättra spelarna känner bollen vid hög hastighet och bollkontroll fotboll.
Förutom att lägga Flyknit sticka överdelar innovativa element utanför, Mercurial Superfly V AG-Pro utrustad också som standard på flaggskeppet Nike / hög stövlar ACC teknik för att säkerställa att vamps kan bibehålla god friktionen under alla väderförhållanden. Som AG stövlar för konstgräs tonhöjd och en rå, fortfarande gick på tå designen slitage beläggning, men jämfört med föregående generation produkten, inte den nya produkten inte påverka användningen av slitagesmet värde transparent smältlim filmmaterial.
Den nya Nike Mercurial AG-Pro yttersula tala om nya stövlar som används och den använder den "svarta vetenskap och teknik." Jag nämnde i en tidigare yttersula Mercurial Superfly stövlar, är den första tanken den enda förföriska kolfibermönster. Om du var oförmögen att befria sig förälskad i kolfiber kille, så Mercurial Superfly V AG-Pro yttersula kan "verka" för att göra dig lite besviken. Övergiven ikoniska kolfiber yttersula med en ny ergonomisk nylon yttersula, även om ingen tidigare kolfiber yttersula värdet på yenen rutnät full kraft, men bär dem kommer att ge dig en annan känsla.
Den officiella hävdade att den nya Mercurial Superfly V yttersula än den tidigare generationen 40% viktminskning? Ja,Fotbollsskor Online du verkligen inte ljuga. Eftersom den övre förtjockning av mer moderata jordbävningen har ökat vikten av innersulan, i fallet med samma totalvikten av skorna, är slutet naturligt ljusare. Den första gången på många år "platt bit av" en förändring av normala fotbollsskor yttersula enligt yttersula fot båge design, mer passar dina fötter. Här specifikt att berömma samma ergonomiska utformningen av Mercurial Superfly V AG-Pro sulor, bär dem inte bara mer passar foten, men ett kvalitativt språng dämpning. Innersula och yttersulan och förenas NikeGRIP teknik för att säkerställa att inte glider i skon innersula.