Nike Magista Onda Fotbollsskor Rea

Posted by admin 08/09/2016 0 Comment(s)

Nike Magista

Nike Magista Färg undan inte säga, skor med sido dragit sig ur historiens scen CTR360 som, jag vet inte om du har den känslan? Dessutom, trots allt, är detta en mid-level modeller, för att möta fler människor, kommer inte att få skorna i den mediala bågen alltför uppenbar.
Magista Nike använder samma gift Feng GF-13 sko, är denna sko i enkla ord för att beskriva bredden måttlig, både under vissa omständigheter jakten bredd av paketet. Som ersättning CTR360 Dold spöke kort fortsätter sin förspända skosnöre mun design, dribblingar utanför vristen gör mer utrymme.

Magista Nike
Microfiber syntetisk övre med vanliga, mjukhet och flexibilitet värd detta pris, tjocklek 2,1 mm överraskning. Tredimensionella präglingslinjer som täcker nästan hela övre, med en viss grad av friktion för att kontrollera vilken typ av skor, denna typ av konstruktion har en stor stödjande roll.
Utsidan av tungan och vamp foder är ansluten, för att förhindra tungan avvikelsen.
Som Nike i den inhemska verkliga mängden promenadskor,Nike Magista Onda material och konfiguration ganska snäll, som Shi Zhanpai Vi vill ge oss lite mer förtroende skor, bra skor är aldrig för mycket, men hopp för framtiden skor innovationer ger oss fler överraskningar.