Nike Magista Onda Fotbollsskor Billiga Fotbollsskor

Posted by admin 05/12/2016 0 Comment(s)

Nike Magista Onda TF Fotbollsskor

Konstgräs kvalitet på den inhemska oroande förutsättningen för detta fenomen i Billiga Fotbollsskor Nike skor AG TF och FoU-insatser upp och ner mer och mer, bör vi ge Nike stort erkännande.
Färg undan inte säga,Nike Magista Onda skor med små serier som sida har dragits tillbaka från historiens scen CTR360 som, jag vet inte om du har den känslan? Dessutom, trots allt, är detta en mid-level modeller, för att möta fler människor, kommer inte att få skorna i den mediala bågen alltför uppenbar.
Ghost korten använder samma gift Feng GF-13 sko, är denna sko i enkla ord för att beskriva bredden måttlig, både under vissa omständigheter jakten bredd av paketet. Som ersättning CTR360 Dold spöke kort fortsätter sin förspända skosnöre mun design, dribblingar utanför vristen gör mer utrymme.
Microfiber syntetisk övre med vanliga, mjukhet och flexibilitet värd detta pris, tjocklek 2,1 mm överraskning. Tredimensionella präglingslinjer som täcker nästan hela övre, med en viss grad av friktion för att kontrollera vilken typ av skor, denna typ av konstruktion har en stor stödjande roll.
Detaljer avgör framgång eller misslyckande, i slutet något på utformningen av en cirkel av förstärkningspaketet spår, väl hämma risken för plast, men denna design är också alltmer som antagits av stora märken.
Utsidan av tungan och vamp foder är ansluten, för att förhindra tungan avvikelsen. Men personlig känsla sutur var inte mycket stabil, finns det risk för bristning. Dessutom, om du känner att bära skor är smal, det kan ha samband med denna nedskärning, kommer det att förbättras avsevärt.
Detta är Nike Magista TF yttersula Nike Fotbollsskor ny design, användning av en liknande sko yttersula front är gift, men gift Intermediate TF Feng gjorde på den inhemska marknaden, vilket innebär att detta avsnitt TF yttersula första landningen av den inhemska marknaden .
Först slutanvändningen av non-marking gummi Sömlös friktion kraftfull och lätt att bära. Vit EVA dämpande skiktet utmärkt flexibilitet och hårdhet och seghet tillräckligt stötdämpande lager kan också stödja och stödja roll både hela skon, så att du kan bli av med den traditionella mellansula, kraftigt minska vikten på hela skon. Men vi tror att designen är något mindre än de spikar - längd är kort, mindre än 4 mm, och tätheten är alltför stor på konstgräs grepp oroande.