Nike HypervenomX Proximo-Nike Fotbollsskor Online

Posted by admin 20/10/2016 0 Comment(s)

NIke HypervenomX Proximo TF Fotbollsskor

Nike HypervenomX Proximo i "Hypervenom" naturligtvis hänvisar till läkemedels front, "X": summan av antalet futsal spel de två lagen, "Proximo" är HypervenomX super toppmodellerna, ned till nivån liksom " finale "," Pro ".
Nike HypervenomX Proximo närvarande fyra serier av Nike fotbollsskor bredaste, även om framsidan av skon sista generationen av samma, men styling är mycket fullständig, eftersom det är spelarens fot fett kan vara djärvt försök. När det gäller skor kragen sätter i detta svåra problem, i själva verket inte är ett problem, bära mer än ett par gånger för att behärska tekniken.
Nike HypervenomX Proximo fortfarande använder Nikeskin som huvud tyg, men förbättringen är mycket stor, den konventionella tre-dimensionell bikakestruktur textur borta, ersatt av en mycket snäv sticka, och även misstas för ett tyg mikrofiber. Du kanske vill ha kontakt med den fysiska trycker med ett finger när det blir "knarra" ljud, kommer du att förstå att detta är tyget. Designers trodde också en hel del i ytan hos präglings linjer korsar, är dess roll för att förbättra Fotbollsskor Rea sko friktion, då det leder till foten av böjda och öka flexibiliteten. Övre tjocklek av ca 2,5 mm, mycket måttlig. Bruten tå spik version genom att lägga till sprutbeläggning, är att minska tån tyg slitage, också har en viss friktion, lyft tå peta noggrannhet. Yttersula konstruktion paket på fronten utan också genom att stärka inriktningen, anti-öppen plast och samtidigt skydda tårna.
Lina visas även i kroppen av andra generationen läkemedels front och flera tidigare skor har tjock, till tredimensionella, men lite mer glest anordnade. Linan är att stärka rollen känsla av paketet, det övre stödet, och framför andra generationens läkemedel som också spelat en viss roll för att öka friktionen. Enligt deras arrangemang kommer bukta när fotsulorna och den böjda delen är anordnad, vilket minskar känslan av kraft på grund av deformation av fötter och förlust.
Fotbollsskor Online skosnöre mun med mördare och spöke kort har några uppenbara skillnader, båda sidor är oberoende, så snörning skorna med ännu mer bekväm. Här kan du frågar, innanför och utanför mynningen av skosnöret är hur man kopplar ihop? Skjut yttre bryta isär och riva det? Sanningen är Flyknit sticka lager med Nikeskin skikt sys på insidan tillsammans, även om utseendet inte kan se suturer, men i själva verket inte kommer att riva.
Nike Fotbollsskor krage förbättring är också mycket positiv. Först i skor kragen suturer flyttas till insidan av hälsenan, eftersom gamers mördare och ghost kort placeras i mitten av suturen Täckt akilleshälen slipning dolda, flyttas till insidan av hälsenan mer ergonomisk, avsevärt förbättra komfort. Flyknit trikå i skor krage sticka densitet än Assassin och spöke kort är liten och tunn, men insvept i smidig känsla försvagas, men bra att bära skor när mycket komfort har också förbättrats.