Nike Hypervenom Phantom III DF FG Nike Fotbollsskor

Posted by admin 22/06/2017 0 Comment(s)

Nyaste Nike Hypervenom Phantom III DF FG Fotbollsskor

Toxicitet Feng är 2016 faktiskt ganska pinsamt, Neymar framför hem för att göra gift talesman betydande kommersiella värdet av denna förlust, är det viktigaste den andra generationen av beröring på den övre olyckliga lett till att många människor Tucao. Även Nike snabbt utbyte för honungskaka NIKESKIN, men gift front serien är svårt att reproducera ära den första generationen. 2017, med den nya strategisk ledning och Nike Feng III frisättning av läkemedel verkade läkemedel Feng att inleda en låg chans att bottna, då hur det beter sig? Eller med den verkliga prestandan talar för det!
Nike Hypervenom Phantom III DF FG använder en dubbel struktur av flyglinje, flyga linjen och på samma gång förutom låsning av foten för att anta rollen, men också ta på sig rollen som spikar hål. Detta tillvägagångssätt Nike argument är att ha en finjustering av den övre, är linan är aktiv, är inte fast innan den övre döda.
Super topp, topp och sub-top tungan tre par skor övre konstruktionen och är integrerad, oberoende mid-tungan. För att påminna om att, även om tider av tungan är ett tyg topp, men delar är NIKESKIN, att vi inte förvirra.
I de flesta människors stereotyp, har Nike Fotbollsskor mellan de två super-top stövlar och urringade övre delen relativt stora skillnader, behöver du inte säga ett annat utseende, och även materialet är också mycket olika. Trots prisskillnaden mellan de två är så hög som flera hundra dollar, men skor av människor som söker något tvekar fortfarande att välja hög topp, eftersom det i hög top Nike skor kan uppleva all den nya tekniken. Dock är detta fenomen dagens heta gift front 3 kan ändras, eftersom giftet Feng 3, är gapet mellan den övre och den övre redan super-smal obegränsad, som kallas historien om den minsta lucka på två par skor, idag vi måste jämföra den laterala.
När allt kommer omkring, att du ber om hjälp runt ankeln för nivån av val, eftersom andra delar är desamma. Största försäljningsargument är buffertskiktet under den övre delen i ett unikt utseende. Denna generation fortfarande följer den icke-centrala snörning systemet gift Feng noteras användning av asymmetriska skära kragen på en hög-top version. Naturligtvis markerade på innersulan NikeGrip kommer att bli föremål för vår nästa nummer av. Poison front tre bitar just en sådan djärv färg.
Nike Hypervenom Poison Feng 3 ovan nya sulor unikt utformade, men det gjorde en innersula sak att göra är att sätta på när du glömmer den finns. Ibland, ännu mer lågmäld lyx. Gorgeous iögonfallande övre innersula och hjälpa oss att fokusera på spelet karaktär. Vi testade på många olika platser, men med innersulan vi känner aldrig stress och press spikar, aldrig glida. Detta experiment framgångsrik nog.
Höga skor bak krage sida kan tydligt se en utbuktning av ränder,Nike Hypervenom Phantom har den övre delen av platsen och gjorde en förtjockning jämfört med behandling, fotled skydda viss utsträckning. Sådana skillnader i design är också giftigt att behaga en person front 3 i detaljerna.