Nike Fotbollsskor Nike MagistaX Proximo Introduktion

Posted by admin 13/10/2016 0 Comment(s)

Nike MagistaX Proximo Street TF Herr Fotbollsskor

Nike MagistaX Proximo även om överdelar av läder, skor yta men fortfarande synliga underliggande Flyknit trikå tyg netto, inga spår av vamp spelade en mycket bra stöd för att förhindra överdriven utvidgning av den övre.
Nike Fotbollsskor också lätt att bära tå område för att lägga en cirkel tur päls, jag måste säga att Nike har hoppat till en ny nivå i utvecklingen och tillämpningen av fotbollsskor tyg. Yttersulan har också en kock paket bearbetning, tillsammans med rollen att skydda tårna vände päls enkelt petade på Tongshe, som kan beskrivas som dubbel försäkring.
Konstruktion genom vänner Billiga Fotbollsskor ingen tunga vet det bättre, mer heltäckande skor, finns det ingen avvikelse av tungan så länge problemet är ganska mjuk och tunn, betyder helt enkelt att en bra fot slitage klistermärken.
Billiga Fotbollsskor vamp har ACC alla väder reglerteknik, har en bra vattentät regn bekämpa roll.
Nike MagistaX Proximo Förutom tyget panelen är utformad för att hjälpa skor som vi alla vill veta. Hjälp form enligt den mänskliga ankel formar gjort stereotyper, och det finns en viss spänning intervall. Dess roll är att skor, fotled, kalv som en enda enhet, är det inte bara ett par skor att bära i fötterna, och kroppen kan kombinera ett par "fötter". Detta koncept låter mer fantasi, direkt uppfattning som är att göra betydande rörelse i sidled när det övre stödet har förlängts till ankeln till underbenet, gör dig mer tillfreds bekvämt kasta föreställningar. Naturligtvis sprang för att förhindra skräp i skorna också tänka roll att alla ska veta främmande föremål inne i skorna kommer att vara störande när du spelar.