Nike Fotbollsskor-Nike Hypervenom Phantom Omdömen

Posted by admin 06/10/2016 0 Comment(s)

Nike Hypervenom 2 Phantom Fotbollsskor

Nike Hypervenom Phantom fotboll sko är utformad, är att skapa ett par "dynamisk" av skor, kan ett par av spelarna förbättra prestanda för att ge maximal komfort, grepp och passform. I den första generationen Billiga Nike Fotbollsskor Hypervenom plan för konstruktion, ger Nike Hypervenom Phantom II en platt vadd område, en omdesignad dynamisk passform krage och en serie av Nike senaste tekniken.
Nike Hypervenom Phantom II själv endast i kragen och tungområdet FlyKnit användning av teknik. Efter att ha fått en hel del feedback från användarna, flyttade den ursprungliga Nike sko kragen mitt gummilist på baksidan av Obra och SuperFly, bära klackar för att förhindra situationen uppstår. Därför är Phantom II skon kragen tre mest bekväma.
Nike Hypervenom fantom II är en blandning av övre och mesh-material tillverkat av NikeSkin, medan överdelar täckta med veck. När det gäller komfort, kommer skorna känns mycket hård början, snarare än den första generationen som är mycket mjuk, måste du ge den extra tid, det långsamt mjuknat. När den övre mjuk start ned, tack FlyWire båda sidor av känsla av paketet självt och skor kommer inte att falla, men kan anpassa sig till olika mänsklig fot.
Nike Hypervenom Phantom II övre veck tyckas mycket, men i själva verket, men sedan fotbollsskor har har ett stort inflytande. Batting platt utrymme med framträdande FlyWire, kommer utan tvekan att bidra till att spela ett skott.
Nike Hypervenom Phantom II: s FlyWire design, snabb tidsvarierande riktning och vände sig om, fötter och skor sömlös, plus naglar yttersula design, som vid tiden för ändringen fötter skor / sväng oklanderlig prestanda.
Nike Hypervenom Phantom II är förmodligen Nikes hög topp fotbollsskor i en av de mest solida, i slutet så länge valet av rätt, klädd i en kampanj säsong, det bör inte vara ett stort problem.