Nike Fotboll Nike Magista Obra Fotbollsskor

Posted by admin 01/12/2016 0 Comment(s)

Nike Magista Obra FG Fotbollsskor

I det totala systemet försvar lufttät försvar i modern Nike Fotboll, hur man kan lösa lager av järn vägg herrar ivriga att få publiken mål det? Mario Götze och Iniesta som med spöklika danssteg och dribblingar guiden igen för att producera vackra svar. Magista (wild card) serien är Nike designers såsom full av andlighet spelare och bygga. "Magista" är också namnet på "Mario" och "Iniesta". Son sålde ut så mycket, jag vill bara säga att för detta par skor, värt utvärdering, typ mer värt att ha.
Introducerar den grundläggande konfigurationen av skor, sko att Flyknit + Nikeskin + smältlim film tyger, Pebax nylon yttersula, mellansula nej, också värt att nämna att för att hjälpa till att utforma, skydda både fasta och sträcker sig taktil, med konstruktion lärarens ord: känslan från marken, och fotboll har överförts till ankeln.
Nike Magista Obra Och du behöver inte upprepa AG yttersula, yttersulan Obra AG är nu med den legendariske NIKE, Getingar, spöke varumärke generiska AG yttersula. Kännetecknas av relativt platt plan dubbar, spikar och mer kvantitet, framfoten tå design handflatan förstärkningsbalk.
Sedan till fots erfarenhet. Nike Fotbollsskor I denna tid look Yen, skor enastående natur kriterier inte kan vara mindre "färgvärde." Obra skor är mjuk och fyllig, men inte som mördare varje båge avslöjar en framkant, men den är fylld med varje detalj pragmatism skönhet. Varje lina, varje tyg konsistens, porer på varje strumpa. På skorna, så länge valet av en storlek, även på tå när pedalen är knappast skrynkliga fötter, detta 100% "skräddarsydda" stereoskopisk föra sträcker sig från tån till sockan, modernt utseende full.
Nästan perfekt passform är att maximera nyttan,Nike Magista naturligtvis inte nämns ovan tilltalande skor ovanpå kompatibilitet, men skötare komfort, och den är utformad i den viktigaste och den viktigaste viktig - kontroll. Begreppet kontroll är mycket abstrakt, och kanske i ögonen på designers, eftersom denna sko är född av dem som kontrollerar konstruktion, sedan ge dem närmast barfota känna, ge dem den tydligaste budskapet från foten, och sedan spelet post till dem, är detta det enklaste och mest effektiva sättet att maximera kontroll skor. Den första känslan till fots efter att jag börjar Obra är bekväm, förutom bindning eller bindning, och sedan från vristen till tå vristen, är varje mm tätt bundna och inte förtryckande kraft enhetlig eller håligheter. Och skor foder är mycket mjuk, påminner mig en gång och CTR top Tiempo standard häl mocka.