Fotbollsskor Rea Nike MagistaX Proximo Fotbollsskor

Posted by admin 18/01/2017 0 Comment(s)

Nike MagistaX Proximo IC Fotbollsskor

Liten fotbollsplan svepte Nike gav mig möjlighet att spänna sina muskler, även om storleken på en liten fotbollsmatch och arenor med 11-man spel är annorlunda, men spelarna visade egenskaper är densamma. Samma spelare vill också ha ett litet fält och stort fält av toppspelare samma utrustning. Den starka lanseringen FootballX serien (FC247 ersätter den tidigare serien) återspeglas i en liten Nike ambitiös fältutrustning.
De Fotbollsskor Rea viktigaste styr Magista mötte taktil naturläder kommer att utplåna vilken typ av gnista? Låt oss kolla upp det nu!
Även om dyra FootballX Nike lanserat en ny serie, men MagistaX Proximo passar nästan Magista Obra liten gård.
Att notera här är Nike MagistaX Proximo "X" i själva verket är den romerska siffran "10", här är innebörden av uttrycket Futsal liten fotbollsplan både antalet och. Den här gången vill vi införa versioner lämpliga för mänsklig TF gräs. (Liksom för cement hårt och IC området inomhus version)
Yttersula är slitstarkt gummimaterial under de pelarformade spikar varenda hexagon har extra revben.
Nike Magista Fötterna tätt tillsammans i kraft området innanför dubbar och spikar delade också ett antal små pyramid dubbar, spikar så komplex blandning av mer kompetenta människor betesmark. Den bakre yttersula använder Lunarlon dämpande åtgärder för att effektivt mildra effekterna av rörelsen av foten. Krage mitten remsa av syntetiskt material, å ena sidan för att stödja den mjukt tyg kragen, den andra kan också användas när bär skor nämner skor.
Efter långvarig ackumulering och utveckling,Nike Fotbollsskor har det blivit ett slag med unik fot gatan av en Panna KO, tre på tre turnerings burar, fem på fem liten fotbollsplan, snygga fs föreställningar, hip-hop, gata musik och andra delar av gatukultur, eftersom gatan nog att skapa obegränsat utrymme för frihet och fantasi lemmar och idéer, av den fanatiska jakten på de yngre åldersgrupperna, Nike ingen anledning att inte uppmärksamma en så stor marknad. Besittning föds Magista trans kärnan i ett stort fält av fusions skor små fotboll sko funktioner läderskor från naturliga gräs människor en större valfrihet!