Fotbollsskor Rea Nike Hypervenom Phantom Fotboll

Posted by admin 25/11/2016 0 Comment(s)

Nike Hypervenom Phantom II FG

Foamposite Fotbollsskor Rea skor överdelar Material: Foamposite är NIKE 1997 började använda en speciell process i en övre skor en formsprutad av ett speciellt material är bara två mm tjock skapa en helt unik futuristisk kropp skon men det. typer av material i fallet med lång exponering för solljus, är det utsatt för oxidation missfärgning, så använd en fuktig trasa klar bakom skon måste placeras i en sval ventilerad plats att torka. (yttersula underhåll) yttersula är de snabbaste delarna bära hela skor, därför yttersula ordentlig vård är avgörande för att förlänga livslängden för skuggning inbäddade främmande föremål såsom stenar måste klaras upp, för att undvika slitstarka yttersula skada. Men om färgade svårt att rengöra tuggummi, måste du använd en hård borste för att skrubba mellansulan (sulan underhåll) skor de använder lättvikts Phylon material, så för sanering av detta material kan användas på två sätt: 1 kan användas för enkel ritning suddgummi ren denna metod gäller bara att städa upp smuts Phylon ytan.
Lite renare kan appliceras Nike Fotboll Phylon mellansula yta, sedan använda en mjuk borste flera gånger borsta, och slutligen skölj med kallt vatten att skumma. Denna metod används ofta för att rengöra Phylon mellansula djupa fläckar, som kan göra en grundlig rengöring ( skor anslutning) ibland på grund av några andra skäl säsonger skor kan tillfälligt inte har möjlighet att bära, så för denna typ av skor vi har att korrekt placera dem på rätt plats, i syfte att undvika onödiga skador på skorna. desto vanligare metoden är att fylla i en del av torkmedel och pappers skon skor kommer att hålla upp, och sedan använda vakuumpåse eller skor, speciella skor kommer att avsluta filmen, i en skokartong, tillräckligt utrymme för att placera en torr plats, men observera att , lackdelar av skor när du använder lackskor film på ett papper fastnat på ytan, så att inte placera en lång tid kommer att fastna i lackskor membranytan (sulor underhåll) teoretiskt bör försöka undvika att rengöra innersula för luktsituationen, kan Nike Hypervenom Phantom avlägsnas från insidan av skon är placerad i luftcirkulation för att torka eller använda en deodorant sko luktborttagning.
Nike Hypervenom Phantom Men om innersulan riktigt dålig situation, Nike Fotbollsskor det skulle behöva använda en mjuk borste och vatten för att försiktigt skrubba. Observera dock inte använda kemiska rengöringsmedel, eller kan orsaka tyget från ytan av innersulan. (Funktionshinder) Regnkläder skovård om skorna är våta regn, kommer att ha omedelbar användning en torr trasa för att torka ytan av regn skor, sedan en torr trasa eller papper fyllda inuti såsom skor, skor för att undvika intern fukt och deformation, och slutligen placeras i luftcirkulationen skor lufttorka. Tänk på att inte använda en hårtork för att tvinga torra skor, annars kommer det att skada den övre läder.