Fotbollsskor Nike MercurialX Proximo Online

Posted by admin 23/11/2016 0 Comment(s)

Nike MercurialX Proximo IC Indoor Fotbollsskor

Fotbollsskor Nike skydd har tre stora fokus: klackar, sulor och överdelar, tre hörn nyckel underhåll avsnitt.
Heel är livsnerven i hela par skor, om skadan här, en känsla av bollen och spela bollen när spelarna flyttar en mycket stor massa förstörelse, även om skorna har bättre prestanda är inte bra.
När Fotbollsskor Online hälen gång brutits dåligt, kommer denna sko komma till döden. Sättet att skydda det är nödvändigt att uppmärksamma hälen på skorna från de vanliga vanor.
Fokus är att göra den övre delen av strejken, som används häri och i direkt kontakt med bollen måste upprätthållas under en avsevärd effekt och flexibilitet.
Nike MercurialX Proximo Skor inte brukar använda, oavsett den plats där inga problem, ligger fokus sätta lagen.
Om det är en lång tid utan skor, placera skor på sidan eller upp och ner och täckt med tyg överdelar för att förhindra damm och polera när den första halvan. Användarna måste ofta torka med skokräm månad.
Främst för att upprätthålla enda grepp på banan, samt spikar liv.
Sole Det finns olika metoder, beroende på vilken typ, SG eftersom utbytbara naglar, så sulan är viktigare än andra typer av skor.
Nike Fotbollsskor FG och HG sula, sedan beroende på individuella användningsmönster, medan spikar på olika platser har olika grader av slitage. Användningen av utomhus skor i landet utanför är strängt förbjudet.
I grund och botten, höga skor föråldrat takt genomsnittliga skor måste bytas ut en gång om året.