Fotbollsskor Nike Halloween-Nike Mercurial Superfly

Posted by admin 28/10/2016 0 Comment(s)

Billig Nike Mercurial Superfly V FG

"Jack Light" ser väldigt söt, är praxis också mycket enkel. Pumpa urholkad och huggen ur leende ögon och en stor mun, och sedan koppla in melon i ett ljus, tände den, kan människor långt borta se leende ansikten av detta charmigt naiv. Detta är barnens favorit leksak.
Emellertid är höjdpunkten av Nike Halloween fortfarande på bordet, du är både färdiga rätter att underhålla dem som kommer att ställa till problem "liten djävul", men i denna speciella semester klänning något för din middagsbordet. Låt inte dina gäster se ner på dig, oh!
"Den nya Nike Mercurial Superfly, designfilosofi är att utmana antaganden om hastigheten på vetenskap och design i kombination med skapandet av de snabbaste fotbollsskor", säger Jeongwoo Lee. "Detta par skor är den övergripande designen, är en komplett och verkliga hastigheten system, användning av alla material som bildar en kedjereaktion säkerställa en väl fungerande av skorna."
Den nya ergonomiska Fotbollsskor Nike designen yttersula har blivit den viktigaste faktorn för att uppnå målen för designteamet. Ny Nike Fotbol yttersula i full överensstämmelse med de naturliga konturerna av foten, eliminerar denna struktur fotproblem fanns innan, så att dina fötter kan röra sig med skor i stället för konflikt. "Fysisk terapeut arbetar med oss ​​att tro att denna design på ett effektivt sätt kan minska onödigt tryck på foten, men också kan minska onödig glidfötter i skor för att uppnå maximal energi hastighet i rörelse." Förutom den mänskliga kroppen Engineering fot mönster yttersula också en ny singel-skiktstrukturen vikten med 40% kolfiber yttersula innan.