Billiga Nyaste Nike Hypervenom Phantom III DF FG Fotbollsskor Rea

Posted by admin 19/01/2018 0 Comment(s)

Nyaste Nike Hypervenom Phantom III DF FG Grön Orange Fotbollsskor

Den nya Hypervenom Phantom III DF fotbollsschoen med en ny Fotbollsskor Online övre har en mer naturlig, snygg passform, tack vare Flyknit tygets övre. Om du var tvungen att bära andra generationens läkemedel front, sedan den nya Hypervenom Phantom III DF se till att du typ av inte vill skjuta upp lusten. Den förbättrade Dynamic Fit Dynamic Fit-kragen använder en medial och lateral höjdskillnadsdesign när den akuta nödsituationen stannar inuti den högre kragen för att ge vristen bättre stöd. Förresten, säger också innersula, användningen av Nike Grip slip sula teknik med samma om du använder halksockor Nike Grip teknik, då du verkligen behöver tänka på vad "Gud strumpor", och det gör också att du kan spara en hel del pengar .
Sammantaget ger den nya Hypervenom Phantom III DF dig en ny titt om du har den tidigare Fotbollsskor Re generationen av Poison Front flaggskeppsmodeller.
Som en stor förbättring på Nike Hypervenom Phantom III kan Nike Hypervenom Phantom III's uppers sägas ha "radikalt förändrats". Att prata om vampserierna, oavsett om det är generationen eller andra generationen, i spelarnas hjärtan kan beskrivas som full av slots. En generation av NikeSkin-bikakemössan är mjuk och mycket rörande, naturligtvis fångade många spelare, men oroande hållbarhet. Andra generationens NikeSkin-övre för hållbarhetsproblem har förbättrats, men härdad övre beröringsfaktor förlorad, så att många spelare omedelbart blir svarta pulver. Men med introduktionen av Nike Hypervenom Phantom III DF beräknas det att många spelare måste omvandlas till en giftig främre fläkt.
Den nya Nike Hypervenom Phantom III DF vamp vamp helt överge NikeSkin de Nike Hypervenom Phantom III DF FG två tidigare generationer av produkter till förmån för Flyknit mördare med ett spöke varumärke flaggskepp som används för att flyga vävda överdelar. Denna förändring innebär uppenbar effekt, mjuk Flyknit flyga som ett par strumpor vävda överdelar linda fötterna och Flyknit film bearbetning flyga vävda överdelar känns mer solid, hållbar förmodligen pålitlig. Förutom att ändra det material som skärs och missar för designkoncept Nike Hypervenom Phantom III DF stövlar skiljer mellan röd och grön med användning skottet området i det övre området. Varvid de röda fotograferingsområdena Flyknit flyga vävning övre med upphöjd design och sattes Poron & reg flerskiktskomposit i ett övre läge upphöjt vristen, skum, och genom upphöjda utsprång och öka höjden på projektionsområdet Förbättra hårdheten i den här delen av övre för att hjälpa dig att göra mer ansträngning vid fotografering. Bågpositionen är användningen av mindre skumbukt, för att säkerställa att bollen berörs samtidigt.
Den övre kulan och den yttre regionen är regionen mest kapan boll, denna del av den ihåliga övre med en texturerad designperspektiv, används är 3D och rader av toppar och dalar på den övre Magista Obra II exakt samma, utformat för att öka bis Fot känsla av fotboll när du rör bollen. Här, Xiaobian att den nya Hypervenom Phantom III DF är helt enkelt ett par förbättrade skytte färdigheter peka Magista Obra II!
Den nya Hypervenom Phantom III DF i den övre förändring inte bara det, Nike Hypervenom en ny generation av produkter vamp anslöt sig till dynamiska Dynamic Flywire flyga linje med den tidigare generationen Flywire lina implanteras i övre jämförelse, Dynamic Flywire flyga linje med den nya dynamiska Lacksystem för att bättre anpassa vamp och fötterna, minska vamparnas och fötterna i gapet, vilket förbättrar känslan av paketet. Efter att du har använt Dynamic Flywire-dynamisk flyglinje kan Xiaobian-känslan med bra spetsskos övre verkligen förbättra dina fötter.
Förutom den övre "magiska förändring", är den nya Hypervenom Phantom III DF yttersula också en stor del, Nike Hypervenom Phantom naturligtvis, här hänvisar till FG yttersula. Den nya Hyper-reaktivt (ultrahög respons) från Nike Free yttersula teknik, framfoten med hjälp av Pebax & reg; och nylon blandning av två material, vilket skapar en mjuk och hård framfot utformat för att förbättra startyttersula omedelbar reaktion. Arch spår design är också värt att nämna, att lägga till spår så att hälen kan lyfta mer naturligt när du börjar, för att ytterligare förbättra start hastighet.