Billiga Nike Fotbollsskor-Nike Tiempo Genio Recension

Posted by admin 10/10/2016 0 Comment(s)

Nike Tiempo Genio Leather IC Fotbollsskor

Nu de stora märkena av Rea Fotbollsskor skor dämpande skiktet blir tunnare, även i jakten på en bättre fot känsla övergiven dämpande skikt, såsom Nike Tiempo Genio skor stick mycket användning tjockt EVA polstringsskikt a. En sådan traditionell design i låret gör uppenbarligen känner sina utmärkta stötdämpande egenskaper, för en gångs skull rivna knä ligament har funnits människor som är det värt att rekommendera en klass yttersula .
Nike Tiempo Genio använder yttersula ny design, men för närvarande endast gäller i den legendariska skorna. Läderskor , inte insidan av kroppen, är vanligare mikrofibermaterialet , när det används på detta område passera, kommer kraften att vara mer skarp, men stannar ibland verkar alltför stor elastisk fenomen, som är en del av fokus på behovet av att anpassa .
Billiga Nike Fotbollsskor Nike Tiempo Genio som den legendariske serie med läder tyg, är kostnaden relativt måttlig. Jiaogan att uppfylla kraven, komfort paket, bra konsistens garvning , EVA dämpande skiktet med goda resultat.