Billiga Nike Fotbollsskor Nike Magista Obra

Posted by admin 22/03/2017 0 Comment(s)

Nike Magista Obra FG Fotbollsskor
Ny "för att hjälpa till med" design för att undergräva människors medvetenhet om uppkomsten av Nike Fotboll, verkligen iögonfallande.
Nike Magista Obra fötter mycket bekväma, tack vare sin formbarhet Flyknit trikå, är hela foten från början till slut av paketet helt enkelt oövervinnerlig. Ja, det är utan motstycke sömlös känsla av paketet, och inte lite obehagligt tryck, nära foten som en andra hud, eller som strumpor i allmänhet, skiljer sig mycket från det förflutna alla traditionella skor fot känsla.
Skosnöre hål som sträcker sig från båda sidor av kroppen av linan när du omfamna rep stampar väl spänd fot, framfoten för att förhindra deformation på båda sidor, som garanterar en högre slit grepp. Och eftersom mjukhet och formbarhet, en känsla av spänning tygmaterial och inte så svårt som allmänna skor rayon materialet, även när framåtlutad förtryck fot palm.
Eftersom den är utformad så perfekt, kan vi tydligt känna tillverkarna hävdar att en revolutionerande effekt, som inte lämnar. Och andas överdelar till värmeavledning är mycket bra, även när man kör vristen har en sval känsla, är inte detta traditionella skor. Stereotyper och externa TPU hälen wrap område är på plats, följt genom att låsa känsla och fotsulor som en enda enhet, en känsla av trygghet.
Yttersula Nike Magista mycket balanserad, avsmalnande spikar grepp starkt grepp, även en liten "mördare" smak, och naglar i sin tur att ändra tiden och mycket flexibel. Från stortån till hälen ståndpunkt om förlängning förstärkningsbalkar när de passerar stampa, kan du tydligt känna kraften från framsidan till baksidan, feedback och stöd mycket snabbt. Även Magista Obra användning av en icke mellansula avsedd att minska i vikt, men tillräckligt hård för att spika yttersula situationen inte visas ovansidan av foten.
Nike Fotbollsskor Combat Flyknit trikå inte behövde röra som kan sägas är den mest direkta upplevelsen av barfota, och denna känsla är på 360 °. Tredimensionella vävmönstret och varmsmältfilm vamp har en god effekt av friktion, utan även för styrning av fotbolls stor hjälp. Bryta boll, och byta riktning när passerar känslor är uppenbara, förmågan att överföra dina avsikter mycket tydligt, det finns inga spår av förhalning.