Billiga Fotbollsskor Nike Magista Obra II Rea Online

Posted by admin 11/07/2017 0 Comment(s)

Billiga Nike Magista Obra II FG Fotbollsskor

Nike Magista Obra II börjar färg och full av provocerande visuella effekter, tror jag en hel del människor vid första anblicken skulle utfärda ett sådant suck, att du är en sådan Magista! I själva verket är vi börjar se en andra generation av spion bilder Magista när alla på utseendet på denna lilla tvister rädd av hakan. Något överdrivet hög toppform och gör den första generationen Magista vamp look borta.
För denna design, jag tror att alla har sin egen anledning att välja det, efter att ha valt en stil, en attityd som väljs, trots allt, är tråkigt tusentals människor sida av vägen. Den övre är i Magista Obra II där den maximala lyft, men faktum är att materialsammansättningen har inte förändrats, är fortfarande en kombination av stickat material och en Nike headed Flykint smälta filmtäckskikt.
Nike Magista sagt tidigare och behöver lägga till friktionsbeläggningspartiklar i den övre kraft för att säkerställa passning, men den här gången Flykint speciellt material för att styra texturen, så att den övre kommer med en tredimensionell konvex egenskap. Övre högsta projektion är den viktigaste delen av bollen, höjd 4,5 mm. I syfte att eliminera inverkan av oregelbundenheter på den övre komfort, Magista Obra II sattes till det övre skiktet av fodret tunna buffertskikt av svamp, men det kan påverka ventilationen kylning av de varma sommarskor själva.
Utöver de värmekänsliga mönster är präglade bärande egenskaperna hos materialet, Billiga Fotbollsskor finner vi att de övre sidorna Magista Obra II är också läggs till linan Flywire liknande struktur som, i själva verket, detta kallas Grip Nike strumpor linje, flyga linjen och dess huvudsakliga roll som skor att förbättra stabiliteten, sammansättningen och är en viktig del av den övergripande skon traktionssystemet.
Flykint material för att skapa dynamisk high-top skor kragen helt förändrat utseendet på traditionella skor för att hjälpa låg, men detta Magista Obra II i dynamiska stil krage också justerats. Bli mer överensstämmer med formen på den mänskliga vristen, passform mår bättre.
Nike Fotbollsskor Superfly liknande användningar och V "Finite Element Analysis" finit elementanalys på yttersula konstruktion Magista Obra II fotbollsskor. På koniska dubbar det har öppnats en lucka oregelbunden, i termer av flexibilitet fortfarande ganska bra fördel.

 

 

Save