Billiga Fotbollsskor Nike HypervenomX Proximo Rea

Posted by admin 16/03/2017 0 Comment(s)

Nike HypervenomX Proximo IC  Fotbollsskor

Billiga Fotbollsskor HypervenomX start färg som används ljust orange + grå varg, är det en del av Nike Fotbollsskor senaste "Silver Storm" set. Denna färg är inte ful, men inte vacker, eller med hänsyn till andra uppsättningar av tre serier för att vara mycket mindre. Sågtand övre + nedre fragmenterad mönster modifiering som kallas "bestens", inspirerad av naturen giftig djurkroppen färg markerar Hypervenom "dödliga" attack attribut. Tidigare sett i gäng bruten spik fotbollsskor kommer kännas konstigt, och nu titta på det mer tilltalande för ögat. HypervenomX i "Hypervenom" naturligtvis avser Hypervenom, "X": summan av de två lagen i Futsal tävlingsnummer, "Proximo" är HypervenomX super toppmodellerna, top-down rating även "Finale", "Pro". Hypervenom II fortfarande använder Nikeskin som huvud tyg, men förbättringen är mycket stor, den konventionella tre-dimensionell bikakestruktur textur borta, ersatt av en mycket snäv sticka, och även misstas för ett tyg mikrofiber. Du kanske vill ha kontakt med den fysiska trycker med ett finger när det blir "knarra" ljud, kommer du att förstå att detta är tyget. Designers trodde också en hel del i ytan på präglings korsar, och dess roll är att höja den övre friktion, då det leder till foten av böjda och öka flexibiliteten. Övre tjocklek av ca 2,5 mm, mycket måttlig. Bruten tå spik version genom att lägga till sprutbeläggning, är att minska tån tyg slitage, också har en viss friktion, lyft tå peta noggrannhet. Yttersula konstruktion paket på fronten utan också genom att stärka inriktningen, anti-öppen plast och samtidigt skydda tårna.
Nike HypervenomX Proximo lina visas också i den andra generationens organ, och flera tidigare skor har tjock, till tredimensionella, men lite mer glest anordnade. Linan är att stärka rollen känsla av paketet, det övre stödet, medan den andra generationen i Hypervenom som också spelat en viss roll för att öka friktionen. Enligt deras arrangemang kommer bukta när fotsulorna och den böjda delen är anordnad, vilket minskar känslan av kraft på grund av deformation av fötter och förlust.
Skosnöre munnen med mördare och spöke kort har några uppenbara skillnader, båda sidor är oberoende, så snörning skorna med ännu mer bekväm. Här kan du frågar, innanför och utanför mynningen av skosnöret är hur man kopplar ihop? Skjut yttre bryta isär och riva det? Sanningen är Flyknit sticka lager med Nikeskin skikt sys på insidan tillsammans, även om utseendet inte kan se suturer, men i själva verket inte kommer att riva.
Förbättrad krage är också mycket positiv. Först i skor kragen suturer flyttas till insidan av hälsenan, eftersom gamers mördare och ghost kort placeras i mitten av suturen Täckt akilleshälen slipning dolda, flyttas till insidan av hälsenan mer ergonomisk, avsevärt förbättra komfort. Flyknit trikå i skor krage stickad densitet än Assassin och spöke kort är liten och tunn (tjocklek på omkring 2,09 mm), även om en smidig känsla insvept försvagas, men bra att bära skor när mer komfort förbättrades också.
Nike Hypervenom Tjockleken på den övre och hälen är ungefär 6,63 mm och 7,02 mm tjock svamp kudde, men den inbyggda cup inslagna paket och höjdintervall minskar, och detta beror på ökad komfort och omtanke. Du kanske undrar, insvept kopp reduceras, då känslan inte följs av ett lås kommer att minska? Designers tar lösningen är att öka tjockleken av hälen dynan för att låsa balanssinnet och komfort. Plus närvaron av skor krage, inre förskjutning kragsömmen, följt av sufflett kan gå till den sista, i själva verket kommer hälen av paketet inte har mycket känsla av förlust, men komforten har förbättrats.